UPM teruskan kaedah e-undi - Berita Harian (2007)
Keberkesanan sistem pengundian elektronik atau e-undi pada pilihan raya kampus sebelum ini mendorong Universiti Putra Malaysia (UPM) meneruskan kaedah itu pada pemilihan Majlis Perwakilan Pleajar (MPP) sesi 2008/2009.