UPM dinobat pemenang Anugerah Bernd Rode 2016 ASEA-Europe University Academic Ne - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
BALI, 2 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobat sebagai pemenang Anugerah Bernd Rode 2016 sempena Mesyuarat Plenari ASEA-UNINET ke 15 di Universiti Udayana, Bali, Indonesia baru-baru ini dengan membawa pulang sijil anugerah dan wang tunai €5000.