UPM terus perkasa bidang pertanian, tidak abai bidang lain - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 23 Feb - Universiti Putra Malaysia (UPM) akan terus memperkasakan bidang pertanian selaras dengan kedudukannya sebagai universiti yang bertunjangkan sektor pertanian bagi menyumbang kepada pembangunan pertanian negara.