1,000 anjing dihimpun sempena dogathon untuk kumpul dana anjing terbiar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 28 Feb – Sebanyak 1,000 ekor anjing berjaya dihimpunkan melalui program Dogathon 2015/16 bagi mengumpulkan dana Projek Pengkasian Haiwan Terbiar (PRO-KASIH).