Asasi Education Fair 2016 buka ruang pelajar terokai bidang pengajian di UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 2 Mac – Pusat Asasi Sains Pertanian (ASPER), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Asasi Education Fair 2016 bagi membuka ruang pelajar menerokai bidang pengajian di universiti ini.