Senator Chong Sin Woon adakan sesi dialog pertanian di UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 2 Mac – Pengerusi Lembaga Pengarah Koperasi Petani Muda Malaysia, Senator Chong Sin Woon menghadiri Sesi Dialog bersama pihak pengurusan Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi mengetahui perkembangan terkini mengenai kajian, teknologi dan mekanisasi di universiti