UPM anjur program motivasi bulanan ‘kehidupan bersama autisme’ - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 24 Feb – Seksyen Bimbingan dan Kerjaya Staf (SBKS), Pejabat Pendaftar, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Motivasi Bulanan ‘Kehidupan Bersama Autisme’ yang dihadiri 79 staf dari UPM.