UPM dan Jabatan Perangkaan meterai MoU bidang demografi, sosio-ekonomi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 22 Feb - Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Jabatan Perangkaan Malaysia (DOSM) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) yang merangka peluang kerjasama penyelidikan dan pembangunan dalam bidang demografi dan sosio-ekonomi.