Pengundian elektronik berkesan : mudahkan laksana proses undi - Harian Metro, Nadzim Ahmad Jamalludin (2004)
Pilihan raya kampus institusi pengajian tinggi awam (IPTA) sesi 2004/2005 berjalan lancar dengan peratus pelajar yang mengundi agak tinggi, semalam.