Pelajar UPM cipta tongkat elektronik - Berita Harian (2007)
Tiga pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan tongkat berelektronik yang dapat membantu orang cacat penglihatan berjalan lancar.