UPM tidak wajar dikaitkan kegagalan sektor pertanian - Utusan Malaysia, (2006)
Universiti Putra Malaysia (UPM) tidak wajar dikaitkan dengan kegagalan pembangunan sektor pertanian seperti yang didedahkan oleh Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Tan Sri Muhyiddin Yassin, baru-baru ini.