UPM mahu kembalikan kegemilangan pertanian - Utusan Malaysia (2006)
Serdang 24 Jan. - Universiti Putra Malaysia (UPM) berhasrat untuk mengembalikan kegemilangannya dalam bidang pertanian seperti dikecapi pada 1970-an dan 1980-an.