UPM kembali beri tumpuan majukan pertanian moden - Mingguan Malaysia, (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan kembali memberikan tumpuan kepada sektor pertanian moden selari dengan kehendak terkini negara yang mahu memajukan lagi bidang berkenaan.