TPU sedia kemudahan penyelidikan pertanian - Berita Harian, (2003)
TAMAN Pertanian Universiti (TPU),Universiti Putra Malaysia (UPM) akan memperbanyak kemudahan bagi menyediakan khidmat sokongan untuk penyelidikan lapangan.