Inovasi Baru - Pelajar UPM hasil rekaan unik, terkini terima anugerah - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2000)
PameranBeyond Mediocrity di Universiti Puta Malaysia (UPM), baru-baru ini, mengetengahkan idea unik dan terkini pelajar Fakulti Reka Bentuk dan Senibina dalam penghasilan rekaan bersandarkan teori dan penyelidikan.