UPM jamin keselamatan maklumat sulit laman web - Berita Harian, Mohd Feroz Abu BAkar (2003)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) memberi jaminan pangkalan data membabitkan maklumat mengenai pelajar dan kakitangannya tidak mudah diceroboh secara online kerana sistem elektroniknya mempunyai perisian keselamatan berpanca (multiple).