Baca Naskhah Puisi - Medan kongsi pengalaman dengan penyair dan penulis - Berita Harian, Irdawati Hamzah (2008)
Baca Naskhah/Lagu puisi sempena Majlis Diskusi Novel dan Kumpulan Cerpen KArya Malim Ghozali PK di Dewan Bahasa, Kuala Lumpur, baru-baru ini, menajdi medan peminat sastera tanah air untuk berkongsi pengalaman dan mengenali peribadi penyair yang memerlukan acara berkenaan.