Bayu Unimas johan seni tari Makum - Berita Harian, Sharil Nizam Sha'ri (2004)
Universiti Malaysia Sarawak (Unimas) muncul johan keseluruhan Festival Seni Tari Majlis Kebudayaan Universiti-universiti Malaysia (Makum) 2003 yang berlangsung di Panggung Percubaan, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang, baru-baru ini.