Minggu Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan Didik Budaya Kerja Selamat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 31 Dis – Amalan keselamatan di tempat kerja tidak seharusnya disandarkan pada prinsip ‘belajar dari pengalaman’ kerana boleh mengancam nyawa.