Putra FM tiup semangat cucu Pak Awang - Berita Harian, Hanisah Selamat (2004)
Putra FM 90.7 menjadi salah satu jentera penyebaran maklumat bagi Universiti Putra Malaysia (UPM). Stesen radio yang beroperasi sejak dua tahun lalu di sekitar Lembah Klang itu bukan sekadar menjadi suara pusat pengajian tinggi terbabit malah mendekatkan lagi pendengar dengan pertanian dan penternakan.