Penuntut UPM Kongsi Budaya Antarabangsa - Berita Harian, (2008)
Seramai 150 pelajar antarabangsa Universiti Putra Malaysia (UPM) berkongsi kebudayaan negara masing-masing ketika menyertai Majlis Persembahan Kebuayaan Pelajar Antarabangsa 2008, di universiti itu, baru-baru ini.