UPM mohon lesen untuk radio Putra FM - Berita Harian, (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan memohon lesen daripada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MACC)bagi mengukuhkan operasi Stesen Radio Putra FM (Putra FM), termasuk sebagai tempat latihan penyiaran.