Misi Cari Sutradara Intelektual - Berita Harian, Serimah Mohd Sallehuddin (2008)
bagi menjana generasi kreatif, Festival Filem & Video PElajar Malaysia ke-6 (FFVPM 6) diteruskan lagi tahun ini agar dapat melahirkan lebih ramai sutradara dari golongan intelektual.