Siswa Lumpuh Kaki Tawan Kinabalu - Harian Metro, Noor Azam Abd Aziz (2004)
Semangat dan kerjasama berkumpulan menjadi resipi kejayaan mahasiswa Universiti Putra Malaysia (UPM) menawan puncak tertinggi di Asia Tenggara, Gunung Kinabalu, Sabah, baru-baru ini.