UPM Temui Ekstrak Herba Rawat Kanser - Berita Harian, Badrila Jamlus (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mencatat penemuan baru dalam bidang perubatan apabila berjaya mengenal pasti sejenis ekstrak berasaskan herba yang berpotensi merawat kanser.