UPM Sasar Komersial 100 Penemuan, Inovasi Penyelidik - Berita Harian (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mensasarkan pengkomersialan kira-kira 100 penemuan dan inovasi penyelidiknya dalam masa terdekat, dengan tumpuan diberikan kepada bidang agrobiologi.