Kementerian Tambah 200 Tempat Pengajian Perubatan - Berita Harian, Noor Azlina Zainudin (2004)
Kementerian Pengajian Tinggi akan menambah 200 tempat bagi mengikuti pengajian perubatan di sembilan institusi pengajian tinggi awam (IPTA) yang menawarkan program itu sebagai langkah menyelesaikan masalah kekurangan doktor di negara ini, mulai tahun depan.