UPM Atasi IPTA Lain Komersial Produk R&D - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2008)
Sebanyak 16 produk Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya dikomersialkan setakat ini dengan nilai jualan kasar sebanyak RM28.12 juta iaitu nilai terbesar dicatatkan di kalangan institusi pengajian tinggi awam (ITPA).