UPM e-Klinik sedia khidmat perubatan secara online - Berita Harian, (2003)
PELAJAR dan kakitangan Universiti Putra Malaysia (UPM)serta masyarakat sekitar kawasan universiti itu kini boleh menikmati kemudahan perubatan secara online melalui pengenalan sistem maklumat komprehensif dan lengkap, iaitu UPM e-Klinik.