Enzim Mampu Dikomersialkan - Harian Metro, Hayati Ibrahim (2008)
Ujia kaji pengkristalan protein yang dijalankan angkasawan negara, Datuk Dr. Sheikh Muszapar Shukor di Stesen Angkasa Antarabangsa (ISS), Oktober tahun lalu, membuktikan enzim terhasil dapat dikomersialkan secara meluas terutama dalam industri oleochemical, farmaseutikal, bahan pencuci dan makanan tambahan.