UPM Terima Geran Penyelidikan RM1.8j - Berita Harian (2008)
Institut Penyelidikan Produk Halal (IPPH), Universiti Putra Malaysia (UPM), menerima geran penyelidikan RM1.8 juta untuk membiayai 10 projek penyelidikan sejak ditubuhkan pada 2005.