RM 3.5b kos rawat penyakit akibat merokok - Utusan Malaysia, (2007)
Kerajaan perlu membelanjakan RM 3.5 bilion tahun ini bagi memberi rawatan kepada perokok yang menderita tiga jenis penyakit berpunca daripada tabiat buruk mereka itu.