Amerika Syarikat Terima Paten Enzim Dari UPM - Utusan Malaysia, (2008)
Enzim Geobacillus Zalihae yang merupakan hasil penyelidikan pengkristalan protein dalam program angkasawan negara tahun lepas telah menerima paten di Amerika Syarikat.