UPM patenkan produk penyelidikan berpotensi - Berita Harian, Mohd Feroz Abu Bakar (2003)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) akan mempatenkan semua hasil penyelidikannya yang mempunyai potensi tinggi dikomersialkan untuk kegunaan domestik atau industri.