Penyelidik UPM kaji khasiat ikan haruan - Berita Harian, Mohd Feroz Abu Bakar (2003)
SEKUMPULAN saintis Universiti Putra Malaysia (UPM) diketuai Prof Madya Dr Mohd Nazrul Hakim Abdullah menjalankan penyelidikan terhadap ikan haruan dan spesies dalam keluarga ikan itu bagi mengkaji unsur kimianya.