UPM tidak lupakan pertanian - Kosmo (2006)
Naib Canselor UPM, Prof Dr. Nik Mustapha Raja Abdullah berkata, UPM sentiasa bersedia memikul tanggungjawab untuk terus memperkasakan sektor pertanian dalam Rancangan Malaysia Kesembilan (RMK-9).