Jenis tanah bantu kesuburan pokok - Berita Mingguan, Abdul Rahim Rashid (2003)
SELALU saya mendengar rungutan pembeli rumah baru mengenai keadaan tanah yang teruk seperti terlalu keras, padat dan mampat, masam. air bertakung, saliran tidak sempurna serta bermacam lagi.