UPM Kaji Semula Kursus - Beri tumpuan bidang pertanian - Harian Metro, Nasharuddin Muhammad (2004)
Kurikulum dan kursus yang ditawarkan Universiti Putra Malaysia (UPM) akan dikaji semula dengan penekanan utama diberikan kepada bidang pertanian.