Khasiat Susu Kuda Liar - Utusan Malaysia, Khairunnisa Sulaiman (2008)
Tidak ramaia yang mengetahui, susu kuda liar telah lama digunakan sebagai makanan kesihatan di kawasan luar bandar terutama di kepulauan Indonesia.