Makmal Analisis Halal di UPM Pada 2010 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 21 Disember – Unit Perancang Ekonomi, Jabatan Perdana Menteri akan membantu Institut Penyelidikan Produk Halal, Universiti Putra Malaysia (UPM) menubuhkan Makmal Analisis Halal pada suku tahun 2010.