Amirrudin Juara Pidato Kemerdekaan Antara IPTA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 30 Disember – Pelajar Tahun 3 Bacelor Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua) Universiti Putra Malaysia (UPM), Amirrudin Abdul Rahman muncul juara pertandingan Pidato Kemerdekaan Antara IPT 2009 (kategori Bahasa Melayu).