Kem Solat Remaja Bentuk Peribadi Cemerlang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
TANJUNG MALIM, 12 Dis – Pusat Islam Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Kem Solat Remaja untuk anak-anak staf UPM bagi membentuk kecemerlangan peribadi menerusi ibadah solat.