UPM Anjur Simposium Untuk Jaringan Polimer, Getah Dan Komposit - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 15 Dis – Satu simposium yang menyediakan jaringan lebih luas dalam bidang polimer, getah dan komposit telah dianjurkan oleh Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.