MPP UPM : Jelajah Mahasiswa 1 Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 14 Dis – Majlis Perwakilan Pelajar, Universiti Putra Malaysia (MPPUPM) telah menganjurkan Program Jelajah Mahasiswa 1 Malaysia dengan menggunakan basikal sebagai menyokong konsep 1 Malaysia yang disuarakan oleh Perdana Menteri.