Konsert Terowong Masa II Cungkil Bakat Staf - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 29 Dis –Konsert Terowong Masa II berjaya mencungkil bakat staf Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam bidang muzik dan nyanyian.