UPM Jalan Penyelidikan Baka, Kesihatan Dan Makanan Ternakan Kambing Di Sabah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KOTA KINABALU, 28 Disember – Universiti Putra Malaysia (UPM) sedang menjalankan projek penyelidikan pembiakbakaan, makanan dan kawalan penyakit ternakan kambing Boer secara sistematik dan moden dengan agensi Kerajaan Negeri Sabah iaitu Korporasi Pembangunan Desa, Sabah (KPD).