Kanak-kanak Lebih Patriotik - Berita Harian, Rohaniza Idris (2008)
Ramai yang berpendapat kanak-kanak lebih bersatu berbanding orang dewasa kerana mereka tidak membataskan rakan menerusi pengkelasan warna kulit, kaum, agama dan latar belakang keluarga.