Pemidato UPM, UIAM ungguli pertandingan akhir Pidato IPT - Berita Harian, Basir Zahrom (2008)
Pemidato universiti Putra Malaysia (UPM)dan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UAIM) mengungguli pertandingan akhir Pidato Kemerdekaan Institusi Pengajian Tinggi Malaysia 2008 dengan masing-masing menjuarai kategori Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris, di Serdang, kelmarin.