Berita Harian raih 5 Anugerah Media UPM - Berita Harian, (2008)
Naib Canselor Universiti Putra Malaysia, Prof Datuk Dr. Nik Mustapha R Abdullah, menyampaikan Anugerah Berita Produktif kepada wartawan pendidikan Berita Harian, Rosniza Mohd Taha pada Majlis Universiti Puta Malaysia Bersam Media 2008 di Kuala Lumpur, baru-baru ini. Akhbar Berita Harian turut memenangi empat lagi anugerah, termasuk dua bagi kategori organisasi - Liputan Media Tertinggi Keseluruhan dan Liputan Media Berbahasa Melayu Tertinggi. Dua lagi anugerah dimenangi Khairul Anuar Abdul Samad (Anugerah Artikel Terbaik Aktiviti Mahaiswa) dan Khairina Yasin (Anugerah Artikel Terbaik Aktiviti Mahasiswa).