Penarafan Universiti Dunia - UPM tingkat penerbitan jurnal berimpak tinggi - Berita Harian, (2008)
Dua bulan lagi, Times Higher Education Supplement-Quacquarelli Symonds (THES-QS), badan yang sudah empat tahun membuat penarafan ke atas universiti dunia, sekali lagi akan mewartakan kedudukan bagi tahun ini.